busuu 10 yaşına giriyor ve güzel sürprizler seni bekliyor

November 10, 2023

busuu’nun 10. yaşına giriyor olduğuna inanabiliyor musun? Zaman ne çabuk geçiyor! Son on yılda, dünya çapında 80 milyonu aşkın kullanıcısı ile yabancı dil öğrenimindeki en büyük sosyal iletişim ağı haline geldik. Şimdi gelin, hep beraber bu önemli günü özel bir şey ile kutlayalım…

Doğum günü partisine doğru kelimeler ile katıl

busuu sensiz asla aynı olmazdı. Bu yüzden, on yıldır süregelen dil öğrenimine, başkalarına yardım etmeye ve dil engellerini yıkmaya dahil olduğun için sana teşekkür etmek adına özel bir Kutlamalar kursu oluşturduk!

Doğum günü partimize de gelmeni istiyoruz! Sen bir yandan busuu ekibinin parti hazırlıklarını takip ederken, bir yandan da bu kursta, yeni kelime ve ifadeleri öğreneceksin! Parti günü gelip çattığında neler olacağını da öğreneceksin elbet… 🙂

Dil bilgini partilerde kullanabileceğin bir araç haline dönüştür

Sosyal ortamlar, eğer dil becerilerini gerçekten kullanmak istiyorsan senin için harika bir fırsattır. Kısa cümle ve ifadeler, öğreniyor olduğun dili ana dili olarak konuşan kişiler ile bir sohbet başlatmana yardımcı olur. Bu konuşmayı bir grup içerisinde sürdürmek de kendini daha rahat hissetmene sebep olur. Ayrıca bu kursumuz, bir partideyken sohbet etmene daha da kolaylık sağlayacak bir grup kullanışlı kelime ve ifadeyi de içinde barındırır.

Peki bu kursta neler var?

1. Hazırlanma
Farklı kıyafet tarzları hakkında nasıl konuşulacağını ve partiye daha başka kimlerin davetli olduğunu öğren, böylece daha iyi hazırlanabilir ve kendinden daha emin bir şekilde partiye katılabilirsin!

2. Partiye geliş
Kısa kelime ve ifadeleri öğrenmenin tanıdık olmayan ortamlara girdiğimizde rahatlamamıza yardımcı olabildiğini hepimiz biliyoruz. Öğreniyor olduğun dili ana dili olarak konuşan kişiler ile kadeh tokuştururken ne demen gerektiğini ve yeni arkadaşlarına nasıl içki ısmarlayacağını öğren.

3. Keyfine bakma
Eğleniyor musun? Şimdiden kendini dans pistine mi attın? Pistteki başka birinin dans hareketleri hakkında hemen bir sohbet başlat ya da bu zamana kadar katıldığın en iyi partiden bahset.

Bu kurs 11 Mayıs tarihinden itibaren sadece sınırlı bir süre için İngilizce, İspanyolca, Fransızca ve Almanca dillerinde mevcuttur.

Böylesine harikulade bir dil öğrenme topluluğunun parçası olduğun için sana tüm busuu ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz. Şimdi kutlama zamanı! Haydi eğlenceye!

Learn a language