Hayalindeki tatil mekanları için seyahat çeki kazan

November 10, 2023

New York’ta arkadaşların ile muhabbet etmek, Floransa’da bir yemek siparişi vermek ya da Berlin’de gece eğlenmeyi seven arkadaşlarınla mekanlarda sohbet etmek – bunların hepsini, en çok gitmek istediğin yerde gerçekleştirebilir ve öğrendiklerini pratik yapma şansını yakalayabilirsin!

Önümüzdeki iki ay içinde €500 değerinde bir seyahat çeki kazanma fırsatın var. Varış noktasını sen seç. nereye gitmek istersen!

Bunun yanı sıra, aile ve arkadaşlarına hediye olarak verebileceğin 20 tane busuu Premium üyelik armağan ediyoruz. Beraber öğrenmek çok daha keyifli çünkü ufak zaferlerinizi beraber kutlayabilirsiniz. Yarışmaya katılmak için hesabının Premium’a yükselmesi gerek. Ya da, kazandığın ufak zaferleri #LittleWins etiketiyle Sosyal Medamızda 28 Şubat 2017 tarihine kadar paylaş, bu şekilde otomatik olarak yarışmaya katıl.

Premium ol

Ufak Başarılarını buraya yaz

  • #LittleWins çekiliş promosyonu 3 Ocak – 28 Şubat 2017 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Yarışmaya sadece Facebook, Twitter ya da Instagram üzerinden #LittleWins, #busuu etiketini kullanarak giriş yapanlar dikkate alınacaktır.
  • Kazananlar bağımsız bir hakem tarafından rastgele seçilecektir ve bu kişiler ile 3 Mart Cuma gününden önce iletişime geçilecektir.
  • busuu Premium üyeliği kayıtlı bir busuu hesabına devredilebilir. busuu Premium üyeliği, busuu Premium ile 1 aylık bir üyeliktir.
  • Bu promosyon, şirketin yegane takdir yetkisi ile yürütülmektedir ve promosyon dönemi boyunca dilendiği an geri çekilebilir.
  • Promosyon dönemi arasında Premium üye olanlar otomatik olarak yarışmaya dahil edilecektir.
  • Bu çekilişe katılarak, busuu’nun isminizi ve yazdığınız cümleyi pazarlama amaçlı kullanmasına izin vermiş olursunuz.

Learn a language