İki yeni kurs uyarısı: İtalyanca ve Portekizce bilgini tazele!

November 10, 2023

Yeni İtalyanca ve Portekizce kurslarımız kullanıma hazır! Bunları seninle paylaşmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz. İnternet sitemizden veya uygulamamız üzerinden kurslarımıza göz at ve yenilikleri keşfet! Bu yeni kurslarımızın neler sunduklarına gelince…

Kültürel İpuçları

Yeni bir dili öğrenmenin en iyi taraflarından biri, yeni bir kültür ile bağlantı kurmak ya da aşina olduğumuz şeyleri farklı objektiflerden görmektir. Yeni kurslarımız sana İtalya ve Brezilya’ya özgü hayat tarzına, yaşamı ifade etme biçimine ilişkin daha yakın bilgiler verecek. Bu kurslar boyunca dilin kullanımı ve o dile ait kültür hakkında önüne çıkacak olan ipuçlarına dikkat et!

Dil bilgisi kuralları

Hiç merak etme! Yeni dil bilgisi ünitelerimiz, öğreneceğin yeni dilin tüm püf noktalarını, girdisini ve çıktısını bir araya getiren özgün bir yöntem ile hazırlandı. Öğrenmeye devam etmen için günde sadece 10 dakika çalışmak yeterli olacak. Üstelik, eğlenceli olduğu kadar interaktif ünitelerimiz ile motivasyonunu da güçlendireceksin.

Yeniden tasarlanmış kurslarımız artık dil öğrenme yolculuğunu kişiselleştirmene imkan tanıyan bir dokunuş ile çok daha net. Kelime bilgisine, en çok ilgili olduğun konulara ve dil bilgisine öncelik tanıyabilirsin.

Sana daima destek olan bir iletişim ağı

Her zaman olduğu gibi, öğreniyor olduğun dili kendi ana dilleri olarak konuşan kişiler sana yardım etmek için hazırda bekliyorlar. Onlarla yeni “Konuşmalar” alıştırmalarımız vasıtası ile rahatlıkla konuşma ve dinleme pratiğini yapabilirsin.

Kurum içi mükemmel dil uzmanlarımız sadece bununla da kalmadılar ve her bir kursu dil öğrenimin için alabileceğin maksimum faydayı elde ettiğinden emin olacakları şekilde dikkatlice inşa ettiler. Ünitelerin her bir parçasını daha eğlenceli ve interaktif olacak şekilde yeniden hazırladık.

Peki şimdi sırada ne var?

Gelişmeye devam etmek en büyük misyonumuz olduğundan, güncellemelerimiz elbette bununla sınırlı kalmayacak. Ekibimiz, McGraw-Hill Education sertifikaları elde edebileceğin ve tüm başarılarını resmi olarak da taçlandırabileceğin Seviye Sonu Testlerini oluşturmak için çok yoğun bir şekilde çalışıyor! Ayrıca, kullanıcıların kendi doğru seviyelerinden öğrenmeye başlamalarına imkan tanıyacak seviye tespit sınavlarını da oluşturuyorlar. Ve elbette daha çok yeni dil bilgisi ünitesi: Onları istediğini (ya da en azından ihtiyacın olduğunu) sen de biliyorsun! 🙂

Heyecan verici yeni gelişmeler, güncellemeler ve en son haberler için burayı sık sık ziyaret etmeyi unutma.

 

 

Learn a language