İtalyanca kursundaki yenilikler neler?

November 10, 2023

Son zamanlarda yeni İtalyanca kursunu denedin mi? Dil öğrenimini güçlendirebilmek ve derslerden en iyi şekilde faydalanabilmeni sağlamak için kurslarımızı devamlı olarak geliştiriyoruz. İşte kursa son günlerde eklediğimiz yeniliklerden bazıları:

Senin için doğru olan seviyeyi yeni Seviye Tespit Sınavı ile bul

Yakın zamanda seviyene göre seni kursun doğru kısmına yerleştirebilecek yepyeni bir Seviye Tespit Sınavı başlattık. Bu test, dil becerilerine uyum sağlamak için bazı akıllı algoritmaları kullanıyor. Ne kadar çok soruya doğru cevap verirsen, önüne gelen sıradaki sorular bir o kadar zorlaşıyor. Hem yeni hem de halihazırdaki öğrencilerimiz bu teste girebilirler. busuu’ya zaten kayıt olduysan ve çalışmaya başladıysan, bu sınava Profil kısmındaki Ayarlar bölümünden erişim sağlayabilirsin.

McGraw-Hill Education Sertifikalı Testler

İtalyanca bilgini gururla göstermek mi istiyorsun? O halde seviye sonu testlerimize girmeyi dene! Bu testler hem dünyanın en önde gelen eğitimsel yayıncı kuruluşlarından biri hem de ortağımız olan McGraw-Hill Education tarafından tasdikli. Her seviyenin sonunda mevcut ve iki bölümden oluşuyor: Biri anlama, diğeri ise üretken dil becerileri üzerine yoğunlaşıyor. İşverenlerin ile paylaşmak için sertifikanın çıktısını al ya da elde ettiğin sonucu dil becerilerini göstermek adına LinkedIn profilinde paylaş.

Yeni testlerdeki bazı özellikler ise şunlar:

  • Her test iki bölümden oluşuyor: biri anlama, diğeri ise üretken dil becerileri üzerine yoğunlaşıyor;
  • Seviye içindeki en önemli kelime ve dil bilgisi başlıklarına odaklanılıyor;
  • Sonuçlar en yüksek puan olan A+’dan en düşük geçer puan C-‘ye göre derecelendiriliyor.

Denemeye ne dersin? Kendine neden İtalyanca öğrenmeliyim diye soruyorsan Neden hemen şimdi İtalyanca öğrenmeye başlaman gerektiğini 5 neden ile açıklıyoruz! başlıklı blog yazımızı okumalısın. Dil bilgisi dersleri ve kültürel ipuçları üzerine yapılan daimi güncellemeleri de arada kontrol etmeyi unutma!

Learn a language